Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen

Wilt u thuis of uit uw werkomgeving de plavuizen laten verwijderen? Jonker Woningontruiming staat voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren en dus ook plavuizen. Plavuizen zijn vlakke vloertegels die uit porseleinaarde of klei zijn gebakken en hebben vaak een stoere uitstraling. Ze komen in verschillende kleuren, afhankelijk van de smaak van de koper en de stijl van het interieur. 

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u bent uitgekeken op de plavuizen die bij u thuis of in uw werkomgeving liggen. Dan wordt het hoog tijd voor een nieuwe vloer. Jonker Woningontruiming helpt u graag uw plavuizen te verwijderen en de ondervloer klaar te maken voor de nieuwe vloer.

Plavuizen verwijderen

Plavuizen door een specialist laten verwijderen

Bij Jonker Woningontruiming vindt u een echte specialist als het gaat om plavuizen verwijderen. We maken gebruik van de beste en meest moderne machines, apparatuur en hulpmiddelen om uw plavuizen te verwijderen. Dat betekent dat er snel en precies gewerkt wordt, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wat wilt u nog meer?

U kunt bij Jonker Woningontruiming rekenen op gekwalificeerde en zelfopgeleide medewerkers, die graag de handen uit de mouwen steken. We staan bekend om onze klantvriendelijkheid en we zijn laagdrempelig en persoonlijk in ons klantencontact. Geniet van de vele voordelen van Jonker Woningontruiming en laat ons uw plavuizen verwijderen.

Ervaren in plavuizen verwijderen

U doet er goed aan om uw plavuizen te laten verwijderen door een specialist. Plavuizen kunnen verlijmd zijn of in cement zijn gelegd. In beide gevallen heeft u ervaren handen nodig die weten wat ze doen. U vindt deze bij Jonker Woningontruiming. 

Wij weten als geen ander uw plavuizen te verwijderen en de ondergrond klaar te maken voor de volgende vloer. Wacht dus niet langer en neem snel contact met ons op. We staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken.

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!