Over ons

Uw woning
duurzaam ontruimen?

Uw wilt uw woning duurzaam ontruimen? Schakel gerust onze hulp in bij het ontruimen en opleveren van uw pand. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het duurzaam ontruimen van woningen, appartementen, zorgkamers en bedrijfspanden. Wij geloven in een duurzame wereld en dragen ons steentje bij door inboedels te recyclen. Uw inboedel draagt zo bij aan het verduurzamen van de planeet. En u maakt anderen gelukkig door uw inboedel of een deel hiervan te doneren!

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Appartement of zorgkamer ontruimen

Wanneer een appartement of zorgkamer zich op een hogere verdieping bevindt, passen we onze werkzaamheden hierop aan. We verwijderen vloerbedekking, voorzien stroompunten van kroonstenen, stoppen gaatjes en leveren het woonverblijf spic en span op. Om uw inboedel op een gemakkelijke wijze te vervoeren, kunnen we een buitenlift aanbrengen. Mochten er reparaties nodig zijn voordat u uw pand oplevert, dan voeren wij die ook vakkundig uit. Wat er ook nodig
is voor de oplevering van uw woning, wij ontzorgen u volledig!

Reparaties nodig?

Bij de ontruiming van een woning komen vaak kleine gebreken naar voren. Bijvoorbeeld een gat in de deur, een kapotte vensterbank, een barst in het raam, lekkage, scheuren in de muur of asbest. Wanneer u een woning of appartement huurt, moet de verhuurder een voorinspectie verrichten. Daarnaast moet de verhuurder aangeven welke zaken u nog moet herstellen en hoeveel u dat gaat kosten. U krijgt tussen de voorinspectie en de eindinspectie de kans om de gebreken op te lossen. In deze weken dient u herstelwerkzaamheden aan uw woning uit te voeren.

Onze diensten

Dé expert in ontruimingen

Jonker Woningontruiming is dé expert voor ontruiming en oplevering van uw pand. Of het nu gaat om huur- of koopwoningen, tuinhuisjes, aanleunwoningen of verpleeghuiskamers.

Ontruiming bij verhuizing

Wanneer uw huis leeggehaald en opgeruimd moet worden vanwege verhuizing, komt onze expert eerst bij u kijken. Onze ontruimingsspecialist loopt samen met u de woning door en u geeft aan wat u met de inboedel wilt.

Ontruiming bij verkoop

Bij het leegruimen worden uw spullen op een betrouwbare wijze uit uw huis gehaald. Het is daarbij belangrijk dat u van te voren nadenkt over de bestemming van de spullen in de woning.

Reparaties voor oplevering

Ook reparaties voeren we voor u uit, zoals vloeren verwijderen en gaatjes vullen. Ook afbouw- en demontagewerk nemen we voor onze rekening.

Panden leegruimen

Heeft u een pand dat voor wat voor reden dan ook ontruimt moet worden? Geen probleem daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier en lees meer over hoe we u bij kunnen staan.

Bedrijfsfaillissementen

Is uw bedrijf failliet verklaard? Dan is het zaak dat u zo snel mogelijk uw kantoorpand ontruimt. Doordat we samenwerken met makelaars, beheerders en curatoren, voorkomt u hierdoor onnodige kosten

Reparaties voeren we voor u uit!

Een woningbouwvereniging rekent vaak fikse bedragen om reparaties uit te voeren. Wanneer u de reparaties en de woningontruiming door ons laat uitvoeren, bent u veel goedkoper uit. De reparaties die wij voor u uitvoeren, zijn onder meer: het uitvlakken van vloeren, reparatie van stucwerk, deuren afhangen en metsel- en schilderwerk. We werken met professionals die van alle markten thuis zijn. Zo wordt uw pand schoon en volgens de richtlijnen van de woningcorporatie afgeleverd. Kunnen wij u helpen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!