Houten vloer verwijderen

Houten vloer verwijderen

Het verwijderen van een houten vloer vraagt om de nodige expertise. Al honderden jaren lang maakt men houten vloeren. Hout, het bekende materiaal waarvan vloeren worden gemaakt. Tegenwoordig zijn er veel verschillende materialen waarmee vloeren worden gemaakt. De houten vloer is echter zeker nog niet in de vergetelheid geraakt.

Er zijn nog veel huizen en bedrijfspanden die beschikken over een houten vloer. Misschien moet die van u vervangen worden of bent u toe aan een nieuwe look? Jonker Woningontruiming helpt u uw houten vloer verwijderen en doet dit op een duurzame manier. Wat namelijk nog bruikbaar is kunnen we voor u recyclen. Zo dragen ook wij een steentje bij aan het verduurzamen van de planeet. 

Houten vloer verwijderen

Expertise in houten vloer verwijderen

U kunt bij Jonker Woningontruiming rekenen op expertise in het verwijderen van houten vloeren. Met ruim 30 jaar ervaring in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, saneren van kruipruimten en huisontruiming, kunt u ervan uitgaan dat we over meer dan genoeg ervaring beschikken om uw houten vloer te verwijderen.

En daar blijft het niet bij. Ons team bestaat uit vakmensen die zowel gekwalificeerd als intern opgeleid zijn. De motivatie is hoog en ‘handen uit de mouwen steken’ is onze slogan. Er wordt dus hard gewerkt, maar ook zorgvuldig. Zo kunt u er zeker van zijn dat we uw houten vloer vakkundig verwijderen en we zorgen er daarnaast voor dat de ondervloer er netjes en glad bij ligt voor de nieuwe vloer.

De beste service voor houten vloer verwijderen

De beste service voor het verwijderen van uw houten vloer krijgt u bij Jonker Woningontruiming. We werken met korte, directe lijnen en hebben aandacht voor onze opdrachtgevers. Klantvriendelijkheid staat daarom bij ons hoog in het vaandel en we vinden laagdrempelig en persoonlijk contact uiterst belangrijk. We denken graag met u mee en doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dat is de service van Jonker Woningontruiming.

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!