Vinyl verwijderen

Vinyl verwijderen

U wilt vinyl verwijderen, maar u vraagt zich af waar te beginnen en hoe te werk te gaan? Laat Jonker Woningontruiming u ontzorgen en laat het verwijderen van uw vinyl aan ons over. Vinyl is de vloer die vroeger bekend stond als ‘zeil’ en was vooral terug te vinden in de keuken. Tegenwoordig is dat wel anders. Het is een type vloer dat gewaardeerd wordt en door het hele huis heen gelegd kan worden. Het grote gemak van vinyl is dat deze in één keer kamerbreed gelegd kan worden. Dat maakt het verwijderen van vinyl tegelijkertijd ook een uitdaging. 

Vinyl verwijderen

Wij helpen u met vinyl verwijderen

Jonker Woningontruiming helpt u met vinyl verwijderen. Onze jarenlange ervaring in woningontruiming en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden van allerlei aard, zijn we uitgegroeid tot experts in het verwijderen van vloeren. Zo ook in het verwijderen van vinyl. Een team van zelfopgeleide vakmensen staat voor u klaar om het vinyl te verwijderen dat bij u thuis eruit moet. U kunt daarnaast ook bij ons terecht als u als bedrijf zijnde een specialist zoekt in het verwijderen van vinyl.

Topkwaliteit in vinyl verwijderen

Bij ons kunt u rekenen op topkwaliteit in vinyl verwijderen. We maken te allen tijde gebruik van de beste en meest moderne apparatuur, machines en hulpmiddelen, waardoor we u de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden. Het betekent ook dat we zo min mogelijk tijd in beslag nemen in het verwijderen van vinyl. Zo helpen we u in een kort tijdsbestek af van uw vinyl vloer en doen we dat ook nog eens vakkundig. 

Onze voordelen bij vinyl verwijderen

Bij Jonker Woningontruiming kunt u rekenen op niets dan voordelen. Denk aan:

  • Een centrale ligging, waardoor we makkelijk en snel ter plaatse kunnen zijn;
  • Na het vinyl verwijderen maken we ondergrond gebruiksklaar voor de nieuwe vloer;
  • We hebben een zeer gemotiveerd team dat graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Oplossingsgericht denken, waarbij we altijd gaan voor de meest betaalbare oplossing.

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!