Verlijmd tapijt verwijderen

Verlijmd tapijt verwijderen

Verlijmd tapijt, een fenomeen dat veelvuldig voorkomt. Veel woningen hebben vloerbedekking liggen op een of meerdere plekken en als u dit wilt vervangen, blijkt dat vaak een zeer lastige klus te zijn. Bij het wegtrekken van het tapijt vindt u altijd verlijmd tapijt op de vloer. Het kan zijn dat u een nieuwe vloerbedekking wilt laten leggen of dat u voor een ander type vloer gaat. Het verlijmd tapijt moet er hoe dan ook uit. Jonker Woningontruiming helpt u daar vakkundig bij. We zijn altijd bereikbaar, we kunnen u dus snel verder helpen en gauw ter plaatse zijn bij een urgente klus.

Verlijmd tapijt

Een nieuwe vloer zonder verlijmd tapijt

Voordat er een nieuwe vloer gelegd kan worden, dient de gehele oude vloer verwijderd te zijn. In het geval van een tapijtvloer betekent dit dat het verlijmd tapijt ook moet worden verwijderd. Een vervelende klus waar u beter niet zelf aan kunt beginnen. Dit vraagt namelijk om vakmensen die met de juiste hulpmiddelen uw vloer helemaal schoon en glad krijgen. U kunt daarvoor het beste de hulp van Jonker Woningontruiming inschakelen. 

Vakmensen die u van uw verlijmd tapijt afhelpen

Jonker Woningontruiming beschikt over de vakmensen die u passend en snel verder helpen in het verwijderen van verlijmd tapijt. Een zeer gemotiveerd team staat voor u klaar om u snel van uw verlijmd tapijt af te helpen. Omdat we gebruikmaken van de beste en nieuwste machines, apparatuur en hulpmiddelen, zijn we in staat de klus zorgvuldig en snel te klaren. En dat allemaal tegen de laagst mogelijke prijs. 

Jonker Woningontruiming staat voor u klaar!

Neem vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we direct samen wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen en ontdekken tegen welke scherpe prijs wij u van uw verlijmd tapijt af kunnen helpen. Wacht dus niet langer en vraag die gratis offerte aan. We horen snel van u!

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!