Parket verwijderen

Parket verwijderen

Uw parket verwijderen, omdat u gaat verbouwen? Of bent u simpelweg toe aan een nieuwe vloer? Of misschien gaat u verhuizen en wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw nieuwe woning? Wat de reden ook is, parket verwijderen doet u natuurlijk niet zelf. Het is een pittige klus die u het beste kunt overlaten aan een professional. Deze vindt u bij Jonker Woningontruiming. Parket verwijderen doen we als geen ander en u kunt er bij ons op rekenen dat we de ondergrond gebruiksklaar achterlaten.

Parket verwijderen

Uw parket vakkundig laten verwijderen

Bij Jonker Woningontruiming zorgen we ervoor dat we uw parket vakkundig verwijderen. Uw parketvloer kan los op de ondervloer liggen of vastgelijmd zijn op spaanplaat. De spaanplaat is vervolgens vaak weer vastgelijmd of gespijkerd op het beton of cementdekvloer. Wat de constructie ook is, wij zorgen ervoor dat uw parket netjes wordt verwijderd. En dat niet alleen. Naast het verwijderen van het parket, zorgen wij er ook voor dat uw ondervloer er netjes bij komt te liggen. 

Specialist in parket verwijderen

We zijn specialist in parket verwijderen en daarmee het ideale bedrijf om als particulier of bedrijf in te schakelen. Een van de vele voordelen van Jonker Woningontruiming is onze centrale ligging. Dat zorgt ervoor dat we bij een urgente klus snel ter plaatse zijn en u niet lang hoeft te wachten voordat we bij u op de stoep staan. We zijn altijd bereikbaar en u kunt bij ons rekenen op korte, directe lijnen. Zo heeft u snel antwoord, wordt u snel verder geholpen en is de klus ook snel geklaard. En dat allemaal zonder in te leveren op kwaliteit. Dat is Jonker Woningontruiming!

Scherpe tarieven voor vloer verwijderen

We werken bij Jonker Woningontruiming met de nieuwste en beste apparatuur en machines. Dit maakt dat we snel en precies te werk kunnen gaan en u kunt genieten van scherpe tarieven. En als u er niet uitkomt, dan denken we graag met u mee voor de meest snelle, logische en goedkope oplossing. 

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!