Woning ontruiming

Woning ontruiming

Een woning ontruimen kunt u het beste niet zelf doen. Er zit veel werk in en vraagt om de nodige expertise. Jonker Woningontruiming beschikt over deze expertise. Om uiteenlopende redenen kan het zo zijn dat u van plan bent uw woning te ontruimen. Een verhuizing, een verbouwing of wellicht is er schade en leidt dit tot de wens om de gehele woning te ontruimen. Jonker Woningontruiming staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen in het ontruiming van uw woning of bedrijfspand.

PVC-vloer verwijderen

Elk type woning kunnen wij ontruimen

Bij Jonker Woningontruiming kunt u erop rekenen dat we alle soort woningen voor u kunnen ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontruiming na bedrijfsfaillissementen;
  • Ontruiming bij verhuizing; 
  • Ontruiming bij verkoop; 
  • Panden leegruimen; 
  • Reparaties voor oplevering; 
  • Spoedontruimingen; 
 

Zo maar even een greep uit de mogelijkheden die we u bieden met betrekking tot het ontruimen van uw pand. Neem gerust contact met ons op om uw situatie met ons te bespreken. We staan u graag te woord met passend advies over wat het beste past in uw situatie.

Vrijblijvende offerte

Geef hier uw specificaties aan

Diensten

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Wij staan voor u klaar

U bent op zoek naar een specialist die snel uw woningontruiming voor u kan regelen? Bij Jonker Woningontruiming bent u aan het goede adres voor de ontruiming van woningen, appartementen, aanleunwoningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Na de ontruiming leveren we uw woonverblijf of bedrijfspand bezemschoon op. Zo bent u verzekerd dat de inspectie van de makelaar of woningbouwstichting geen problemen oplevert. Ook spoedontruimingen regelen we
in een mum van tijd!