Vloeren verwijderen Soest

Houten vloer verwijderen

Vloeren verwijderen Soest

Om uw vloeren te verwijderen in Soest heeft u wel degelijk een paar handen nodig die weten wat ze doen. Geen zorgen, Jonker Woningontruiming staat voor u klaar om uw vloeren te verwijderen in Soest. Het maakt niet uit of het parket vloeren zijn, verlijmd tapijt of plavuizen, wij weten raad met het verwijderen van uw vloeren in Soest.

Het verwijderen van vloeren kan nodig zijn om uiteenlopende redenen. Een verhuizing of een verbouw maken vaak dat er het nodige gedaan moet worden aan de vloeren. In de meeste gevallen betekent dit dat de vloeren volledig verwijderd moeten worden. Jonker Woningontruiming helpt u daar graag bij.

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Het verwijderen van vloeren in Soest vakkundig uitgevoerd

Schakelt u Jonker Woningontruiming in, dan weet u zeker dat uw vloeren vakkundig worden verwijderd. Met ruim 30 jaar ervaring in huisontruiming en het uitvoeren van diverse sloopwerkzaamheden kunt u er bij ons op rekenen dat we uw vloeren professioneel verwijderen.

Jonker Woningontruiming uw vloeren laten verwijderen in Soest kent meerdere voordelen. Zo zijn al onze medewerkers gekwalificeerd en zijn het allemaal zelfopgeleide vakmensen. Dit garandeert u de nodige kwaliteit. We hebben aandacht voor onze opdrachtgevers en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op directe, korte lijnen en laagdrempelig en persoonlijk contact.

Vloer verwijderen

Verwijdering van vloeren tot in de puntjes verzorgd

U wilt dat het vloeren verwijderen in Soest bij u thuis of in uw bedrijfspand tot in de puntjes wordt verzorgd? Dat is voor ons geen probleem. Bij Jonker Woningontruiming blijft het namelijk niet alleen bij het vloeren verwijderen. We zorgen er ook voor dat de ondergrond spiegelglad wordt afgeleverd, zodat een nieuwe vloer direct gelegd kan worden.

 

Geniet van de vele voordelen van Jonker Woningontruiming en schakel ons in voor het verwijderen van uw vloeren in Soest. Waar mogelijk zullen we gebruiken maken van een tapijtstripmachine, beitelmachine en/of een ‘’Ride-on”. Laatstgenoemde is speciaal bestemd voor het verwijderen van sterk verlijmde vloeren.

 

Onze diensten

Dé expert in ontruimingen

Jonker Woningontruiming is dé expert voor ontruiming en oplevering van uw pand. Of het nu gaat om huur- of koopwoningen, tuinhuisjes, aanleunwoningen of verpleeghuiskamers.

Ontruiming bij verhuizing

Wanneer uw huis leeggehaald en opgeruimd moet worden vanwege verhuizing, komt onze expert eerst bij u kijken. Onze ontruimingsspecialist loopt samen met u de woning door en u geeft aan wat u met de inboedel wilt.

Ontruiming bij verkoop

Bij het leegruimen worden uw spullen op een betrouwbare wijze uit uw huis gehaald. Het is daarbij belangrijk dat u van te voren nadenkt over de bestemming van de spullen in de woning.

Reparaties voor oplevering

Ook reparaties voeren we voor u uit, zoals vloeren verwijderen en gaatjes vullen. Ook afbouw- en demontagewerk nemen we voor onze rekening.

Panden leegruimen

Heeft u een pand dat voor wat voor reden dan ook ontruimt moet worden? Geen probleem daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier en lees meer over hoe we u bij kunnen staan.

Bedrijfsfaillissementen

Is uw bedrijf failliet verklaard? Dan is het zaak dat u zo snel mogelijk uw kantoorpand ontruimt. Doordat we samenwerken met makelaars, beheerders en curatoren, voorkomt u hierdoor onnodige kosten

Jonker Woningontruiming staat voor u klaar!

Jonker Woningontruiming staat vandaag nog voor u klaar. Met onze ervaring en expertise helpen we u graag met het verwijderen van uw vloeren in Soest. Neem vandaag nog contact met ons op en dan bespreken we direct de mogelijkheden met u. Blijf niet langer zitten met die beschadigde of verouderde vloeren en schakel Jonker Woningontruiming in voor het vloeren verwijderen in Soest.