Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Door allerlei onvoorziene omstandigheden kan er een situatie ontstaan waarin er spoed geboden is bij het ontruimen van een (senioren)woning of zorgkamer. Wij kunnen de woning in dit geval voor u leeg en netjes opleveren voor de woningbouwvereniging, verhuurder of voor de verkoop van de woning.

 

Het verliezen van een dierbare brengt veel zorg, administratie en drukte met zich mee. Wij dragen graag een praktisch deel van deze last op onze schouders zodat u zich op andere zaken kunt richten. In overleg met ons kunt u vaststellen wat we voor u kunnen betekenen.

 

De ontruiming van een woning of appartement wordt vakkundig en efficiënt gedaan binnen een vooraf bepaalde afgesproken periode.

 

Benieuwd naar de mogenlijkheden?

Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Onze woningontruimingsdienst zorgt voor het snel en goed leeghalen van de woning van de overledene. We laten alles netjes en schoon achter. Een compleet pakket dat ontzorgt. De complete inboedel kan worden afgevoerd zodat er geen aanleiding meer is tot zorgen. Als een woning leeg dient te worden opgeleverd vanwege een verhuizing, emigratie of na overlijden dan kost dat vaak veel tijd en geeft het veel gedoe. Het wordt fysiek veelal gezien als een zeer zware klus; ruimtes leegmaken, spullen versjouwen, tapijt verwijderen, weggooien, opruimen, afvoeren van kasten, ander meubilair, witgoed, banken, eethoeken of complete inboedels die afgevoerd moeten worden.

Nadat bespreekbaar is gemaakt wat er dient te gebeuren voor het leegruimen van het huis na overlijden, komen we zo snel mogelijk langs. Moet het huis binnen een bepaalde tijd klaar zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleveringsinspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Waar kunnen we mee helpen in Harderwijk?

Het volgende kan indien gewenst aan ons overgelaten worden:

Recycling van apparaten, plastic, klein chemisch afval etc. in Harderwijk.

Welk afval hoort nu waar? Bij een woningontruiming komen we verschillende soorten afval en apparatuur tegen die we op de juiste manier en met de juiste gereedschappen en machines af weten te voeren. We brengen het naar het afvalscheidingsstation, sorteren het zorgvuldig en het materiaal dat recyclebaar is krijgt een tweede leven! Nog bruikbare spullen krijgen een nieuw doel. Bij een woningontruiming komt er altijd veel restmateriaal vrij. Bij een ontruiming zullen alle materialen die vrij komen door ons beoordeeld worden op ‘her-bruikbaarheid’. Dit betekent dat wij zullen proberen zoveel mogelijk restmateriaal op een verantwoorde manier te hergebruiken. Ons netwerk en onze vaste afnemers maken dat wij efficiënt recycling kunnen toepassen op een gedeelte van de afvalstoffen.

Afval netjes afvoeren in Harderwijk:

Restmaterialen  bij een woningontruiming zijn bijvoorbeeld: Tapijt, vitrage, groenafval, schroot, huisraad, elektra, vuilnis, vloeren, behang en tuinhout. Wij beschikken over de juiste materialen en jarenlange ervaring in het volledige traject van ontruimen en opleveren. Wij vinden het milieu belangrijk. Al tijdens de ontruiming van de woning proberen wij zo veel mogelijk afval te scheiden en netjes af te voeren. Zo komt hout bij hout, glas bij glas, enzovoort. Bij de milieustraat wordt dit gescheiden afval ingeleverd waarna het op de juiste manier gerecycled of vernietigd wordt.

Huisraad en grof vuil voeren wij op een vakkundige en professionele manier af!

Onze diensten

Dé expert in ontruimingen

Jonker Woningontruiming is dé expert voor ontruiming en oplevering van uw pand. Of het nu gaat om huur- of koopwoningen, tuinhuisjes, aanleunwoningen of verpleeghuiskamers.

Ontruiming bij verhuizing

Wanneer uw huis leeggehaald en opgeruimd moet worden vanwege verhuizing, komt onze expert eerst bij u kijken. Onze ontruimingsspecialist loopt samen met u de woning door en u geeft aan wat u met de inboedel wilt.

Ontruiming bij verkoop

Bij het leegruimen worden uw spullen op een betrouwbare wijze uit uw huis gehaald. Het is daarbij belangrijk dat u van te voren nadenkt over de bestemming van de spullen in de woning.

Reparaties voor oplevering

Ook reparaties voeren we voor u uit, zoals vloeren verwijderen en gaatjes vullen. Ook afbouw- en demontagewerk nemen we voor onze rekening.

Panden leegruimen

Heeft u een pand dat voor wat voor reden dan ook ontruimt moet worden? Geen probleem daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier en lees meer over hoe we u bij kunnen staan.

Bedrijfsfaillissementen

Is uw bedrijf failliet verklaard? Dan is het zaak dat u zo snel mogelijk uw kantoorpand ontruimt. Doordat we samenwerken met makelaars, beheerders en curatoren, voorkomt u hierdoor onnodige kosten

Opkopen inboedel na overlijden in Harderwijk

Bij een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er veel inboedel over blijft waar u niets mee kunt, terwijl die misschien toch een bepaalde restwaarde heeft.

Wij inventariseren vooraf, samen met u, welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden zoals het leeghalen van de woning, kleine herstelwerkzaamheden en het bezemschoon achterlaten van de woning of het appartement. Tevens taxeren wij de overtollige, verkoopbare inboedel en doen u daarvoor een passend en redelijk aanbod. Indien u akkoord gaat wordt deze opbrengst direct in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

Bezemschoon opleveren in Harderwijk

Een huis ontruimen is meer dan alle inboedel weghalen. Als alles leeg is, kunnen we nog verder aan de slag gaan. Bezemschoon opleveren betekent alles schoon en netjes voor u afleveren, ook de vloeren en de muren. Uiteraard met oog voor detail!

Wat we precies gaan doen bij bezemschoon opleveren is afhankelijk van uw wensen en uw budget. Ook kunnen er bepaalde opleveringseisen zijn van de verhuurder of makelaar. In principe is alles mogelijk.

Bezemschoon opleveren: wat kunnen wij allemaal voor u doen?

  • Tapijt, zeil en laminaat professioneel en vakkundig verwijderen.
  • In alle muren en plafonds spijkers, schroeven en pluggen verwijderen en de gaatjes netjes dicht maken.
  • Eenvoudig elektrawerk: kroonsteentjes plaatsen, stopcontacten herstellen e.d.
  • Herstellen van de woning in oorspronkelijke staat: terughangen van deuren, herstellen van eenvoudige elektra en afbreken van eigen bouwwerken.
  • Opleveren binnen de gestelde termijn van de verhuurder of makelaar.
Woningontruiming na overlijden Harderwijk

Huis in oorspronkelijke staat brengen voor opleveringsinspectie/verkoopklaar maken

e woning of het appartement dient na de woningontruiming en het bezemschoon opleveren in oorspronkelijke staat gebracht te zijn voor de opleverinspectie. Óf verkoopklaar gemaakt te worden indien de woning of het appartement verkocht gaat worden. Een woning of appartement verkoopklaar maken betekent dat de woning helemaal ontruimd moet worden en de woning of het appartement schoon moet worden opgeleverd. Vaak zijn er meer punten van aandacht na de woningontruiming. Veel voorkomende werkzaamheden bij het verkoopklaar maken of het in oorspronkelijke staat brengen voor de opleverinspectie zijn het verwijderen van de vloerbedekking en/of het behang. Met onze nieuwste apparatuur en enthousiaste vakmensen kan dit gerust aan ons uitbesteedt worden.